Blogg

Dagens ledighet

2018-03-02 16:10 | 0 kommentarer

Hej.

Idag har jag haft ledig dag så då har det blivit lite mer tid över för fotografering och mer tid utomhus med hundarna. Har även fått hem mer foder också så nu är hundarna nöjda. 

DSC09377

Dr.Clauder's torrfoder med leverans ända till dörren. 

Några foton från buset ute i snön idag ska ni också få lite smakprov på här i bloggen.

DSC09330DSC09334

Först ut är Speed som verkligen njuter av att få vara ute i snön. 

DSC09348DSC09350

Tosca har alltid mycket spring i benen. Livet leker när man är 4 år.

DSC09321DSC09353 (1)

Nitra har så mycket spring i benen så man blir jätteglad de gånger man hinner ta några foton när hon står stilla. 

Nova blir det inte så många foton på. Hon knallar runt i sin egen lilla världen nere på gärdet. Alltid med nosen nere i backen så det är inte så kul att fota henne då man oftast får en ryggtavla bara på fotot. 

Ja det var väl lite bilder från vår dag här hemma. 

Hoppas att ni andra haft en lugn och fin dag också. 

 


Söndag och vackert väder

2018-02-25 15:39

Hej.

Om ni visste vilket underbart väder vi haft här idag. Solen skiner och inte så fruktansvärt kallt utan det har varit riktigt härligt. 

Eftersom Nitra måste ut fler gånger än de vuxna så blir det ju naturligtvis en himla massa foton också. Man tar ju med kameran varenda gång man går ut när det är så härligt ute. 

Annars så knallar det på här hemma. Man varvar jobb med hundar. Tur att man har son och sambo hemma så man inte behöver ha dåligt samvete när man är på jobbet. 

Nitra växer så det knakar. En tuff liten "räv" är det faktiskt. Fruktansvärt glad i människor. Det är ju på både gott och ont. Gott att hon har ett sådant härligt sätt och det onda är väl att hon går rätt igenom fårnätet. Så än så länge har vi haft en himla tur att det inte varit någon med en argsint hund som kommit på vägen här utanför. 

Tosca och Nova tycker väl att hon är lite jobbig ibland eftersom hon hela tiden försöker att bita sig fast i deras långa öron. När det blir riktigt jobbigt så kommer de till  mig så jag får plocka lös henne. Jag skojar inte nu men hon hänger fast där när hon får tag. Det spelar ingen roll om de går iväg så hänger hon fast i alla fall. Även om det innebär att hon släpas med på rygg.

DSC07811 (1) 

Speed har det lite bättre. Inte så ofta hon försöker att hänga sig i hans öron då han inte är så kul att leka med. Visst kan han också få spel ibland och dra några varv med henne men oftast så håller han sig i bakgrunden och tittar på.

DSC07845 (1) 

Har fått till några foton idag också naturligtvis. Nitra kan vara stilla ibland också så man kan få något foto där det inte bara är bus och spring. Ibland blir de riktigt bra också. Fotoproffs blir man väl aldrig men de duger hoppas jag. 

nitra1 

Oj! Det blev ju något till blogg i alla fall. Trodde att det skulle vara lite svårare att få till en när man inte skrev att man "uppdaterat hemsidan med........" . Men jag tror att jag lyckades någorlunda i alla fall.   

Avslutar med att önska er alla som orkat läsa ända hit en underbar fortsättning på söndagen. 


Lite mera foton

2018-02-24 23:49

Hej på er som kollar inom här. 

Nu har det kommit in lite mera foton på alla 4 hundarna, en "Like" knapp och en liten inforuta om vad som händer på InkaTribe's facebooksida. 

Så hemsidan kryper fram så småningom. Men har fortfarande inte kommit på hur startsidan ska se ut. Förhoppningsvis så kommer jag väl på det till slut. 

Känner mig rätt nöjd med Hundpoolens hemsida än så länge. Den är lätt att arbeta med och man behöver inte vara dataproffs för att fixa den. Så jag rekomenderar den gärna till de som vill ha en enkel och lättanvänd hemsida. 

Men nu vet jag något som jag tycker vore kul!

Det vore ju kul om man ville lämna ett litet avtryck i gästboken innan man lämnar oss.   


Dag 2

2018-02-22 14:36 | 0 kommentarer

Hej.

Då börjar det att fyllas på lite allt eftersom. Inte riktigt på det klara med hur startsidan ska se ut än men det kommer jag väl på så småningom. Hoppas jag i alla fall. 

Mera foton i albummen ska jag försöka att få in också. Kanske ett eller flera album med alla hundarna i blandad komplott. Nu har jag ju ett album för varje hund. Det får jag nog fundera på hur jag ska göra. 

Det jag tycker vore kul är ju om ni som besöker vår sida lämnar ett litet tassavtryck i gästboken innan ni surfar vidare. Det ser rätt så tomt ut där faktiskt. 

 


Ny hemsida.

2018-02-21 23:24 | 0 kommentarer

Hej allihop.

Nu har jag fått tummen ur och försökt att få till en ny hemsida. Vi får väl se hur det går. Allt är inte på plats ännu men hoppas att den snart ska vara iordning med allt. 

Det är ju naturligtvis mig själv ja kan skylla på om det inte händer så mycket härinne men ska verkligen försöka att hålla den uppdaterad framöver. 

Bara provperioden gått ut så att det blir den betalda versionen så ska jag koppla in mitt domännamn istället. Det fungerar tyvärr inte nu då det är en gratis sida. Men så fort den rätta versionen träder in så ska det förhoppningsvis funka.

Ha nu en god fortsättning på kvällen/natten. 

// Marika


Bildspel

Bildspel