Blogg

Lite uppdateringar.

2019-01-06 20:44

Hej svejs. 

Nu var det väldigt längesedan som jag skrev något här på hemsidan. Tur att det kommer mail angående hemsidan så man kommer på att det kanske vore på sin plats att uppdatera er lite.

Vi har hunnit med 5 stycken utställningar sedan jag skrev här sist. Två inoffer och tre officiella. 

Vi kan ju starta med Arvika Brukshundklubbs medlemsutställning. 

Nitra skötte sig bra. Strålande sol hade vi hela utställningen. Bra kritik fick hon. Tog oss ända fram till BIS-2 den dagen. 

Sedan så var det dags för adventsutställningen i ridhuset i Arvika. 

Domare för dagen var Roland Fors. Nitra fick HP och BIR. I gruppfinalen hamnade vi på BIG-4. 

Sedan så var det dags för en stor utställning. För första gången i mitt liv hade jag anmält till Stockholm! Vi åkte dit dagen innan så Nitra fick uppleva sin först hotellnatt. Mycket tråkig upplevelse tyckte hon. Tur att jag hade tagit med en leksak åt henne. 

Domaren i Stockholm var från USA. Nitra fick sitt första VG av honom. Bra kritik fick hon i alla fall. 

När vi ändå var igång så blev det anmält även till MyDog i Göteborg. Två dagar i rad. Torsdagen var det en finsk domare som gav Nitra sitt andra VG. Kritiken var både ris och ros. 

Fredagen var Nitra lite mer uppåt. Ingen bilfärd på 4 timmar innan utan sov på hotell. Så utvilad innan vi skulle ställa. 

Domare för dagen var en norsk herre. Fin kritik och ett Excellent blev dagens skörd . Och hon placerade sig som nr. 4 i Juniorklassen så det ska jag absolut inte klaga på alls. 

Nu tar vi lite ledigt ett tag från utställningarna. Har i alla fall inte anmält till några än. Måste kolla upp så att datum och lediga helger på schemat passar ihop. 

Ska försöka att uppdatera här lite oftare. Men när det inte händer något speciellt så blir det nog ett tag innan nästa uppdatering. 

 

Bildspel

Bildspel