Blogg

Kusin Floyd på besök.

2018-03-12 18:56

Hej allihop. (om nu någon läser bloggen)

Idag har det varit en ledig dag så vi har haft ett litet besök av min syster och hennes Bearded collie Floyd. 

DSC00015 (1)

Nitra tyckte att det var kul med besök men tror att Floyd var mer intresserad av att lukta efter de stora flickorna än att busa med en "bebis". Några små busryck blev det väl men inte något överdrivet lekande. 

Naturligtvis så var kameran med ute. Tänkte att man kunde ha fått några roliga bilder på dessa två busandes. Visst blev det väl några foton på dem ihop lekandes. Men det var inte så många som blev riktigt bra. 

Lägger in några av dem som är någorlunda här i bloggen. 

DSC00001    DSC00009

DSC00019    DSC00026

DSC00054    DSC00055

DSC09929    DSC09969

DSC09981


Syskonbus

2018-03-08 17:10

Hej

Idag har vi haft besök av "kennelmamma" Mikaela och Nitra's syster Nikki. Det blev bus så det stog härliga till. En timme var de här så de små tjejerna fick rasa av sig lite. Många foton blev det men inte lika många som blev bra. 

Brukar ju alltid bli så att de flesta korten blir dåliga. Så ni får stå ut med de som blev något att visa upp. 

Några är lite oskarpa men det beror nog mest på fotografen och inställningen på kameran än på hundarna. 

Lite smakprov här men det finns flera kort i albumet "Syskonbus 2018-03-08" .

DSC09744      DSC09767

DSC09757 (1)       DSC09711 (1)

DSC09689 (1)

 


Dagens ledighet

2018-03-02 16:10 | 0 kommentarer

Hej.

Idag har jag haft ledig dag så då har det blivit lite mer tid över för fotografering och mer tid utomhus med hundarna. Har även fått hem mer foder också så nu är hundarna nöjda. 

DSC09377

Dr.Clauder's torrfoder med leverans ända till dörren. 

Några foton från buset ute i snön idag ska ni också få lite smakprov på här i bloggen.

DSC09330DSC09334

Först ut är Speed som verkligen njuter av att få vara ute i snön. 

DSC09348DSC09350

Tosca har alltid mycket spring i benen. Livet leker när man är 4 år.

DSC09321DSC09353 (1)

Nitra har så mycket spring i benen så man blir jätteglad de gånger man hinner ta några foton när hon står stilla. 

Nova blir det inte så många foton på. Hon knallar runt i sin egen lilla världen nere på gärdet. Alltid med nosen nere i backen så det är inte så kul att fota henne då man oftast får en ryggtavla bara på fotot. 

Ja det var väl lite bilder från vår dag här hemma. 

Hoppas att ni andra haft en lugn och fin dag också. 

 


Söndag och vackert väder

2018-02-25 15:39

Hej.

Om ni visste vilket underbart väder vi haft här idag. Solen skiner och inte så fruktansvärt kallt utan det har varit riktigt härligt. 

Eftersom Nitra måste ut fler gånger än de vuxna så blir det ju naturligtvis en himla massa foton också. Man tar ju med kameran varenda gång man går ut när det är så härligt ute. 

Annars så knallar det på här hemma. Man varvar jobb med hundar. Tur att man har son och sambo hemma så man inte behöver ha dåligt samvete när man är på jobbet. 

Nitra växer så det knakar. En tuff liten "räv" är det faktiskt. Fruktansvärt glad i människor. Det är ju på både gott och ont. Gott att hon har ett sådant härligt sätt och det onda är väl att hon går rätt igenom fårnätet. Så än så länge har vi haft en himla tur att det inte varit någon med en argsint hund som kommit på vägen här utanför. 

Tosca och Nova tycker väl att hon är lite jobbig ibland eftersom hon hela tiden försöker att bita sig fast i deras långa öron. När det blir riktigt jobbigt så kommer de till  mig så jag får plocka lös henne. Jag skojar inte nu men hon hänger fast där när hon får tag. Det spelar ingen roll om de går iväg så hänger hon fast i alla fall. Även om det innebär att hon släpas med på rygg.

DSC07811 (1) 

Speed har det lite bättre. Inte så ofta hon försöker att hänga sig i hans öron då han inte är så kul att leka med. Visst kan han också få spel ibland och dra några varv med henne men oftast så håller han sig i bakgrunden och tittar på.

DSC07845 (1) 

Har fått till några foton idag också naturligtvis. Nitra kan vara stilla ibland också så man kan få något foto där det inte bara är bus och spring. Ibland blir de riktigt bra också. Fotoproffs blir man väl aldrig men de duger hoppas jag. 

nitra1 

Oj! Det blev ju något till blogg i alla fall. Trodde att det skulle vara lite svårare att få till en när man inte skrev att man "uppdaterat hemsidan med........" . Men jag tror att jag lyckades någorlunda i alla fall.   

Avslutar med att önska er alla som orkat läsa ända hit en underbar fortsättning på söndagen. 


Lite mera foton

2018-02-24 23:49

Hej på er som kollar inom här. 

Nu har det kommit in lite mera foton på alla 4 hundarna, en "Like" knapp och en liten inforuta om vad som händer på InkaTribe's facebooksida. 

Så hemsidan kryper fram så småningom. Men har fortfarande inte kommit på hur startsidan ska se ut. Förhoppningsvis så kommer jag väl på det till slut. 

Känner mig rätt nöjd med Hundpoolens hemsida än så länge. Den är lätt att arbeta med och man behöver inte vara dataproffs för att fixa den. Så jag rekomenderar den gärna till de som vill ha en enkel och lättanvänd hemsida. 

Men nu vet jag något som jag tycker vore kul!

Det vore ju kul om man ville lämna ett litet avtryck i gästboken innan man lämnar oss.   


Bildspel

Bildspel