Blogg

Söndag och vackert väder

2018-02-25 15:39

Hej.

Om ni visste vilket underbart väder vi haft här idag. Solen skiner och inte så fruktansvärt kallt utan det har varit riktigt härligt. 

Eftersom Nitra måste ut fler gånger än de vuxna så blir det ju naturligtvis en himla massa foton också. Man tar ju med kameran varenda gång man går ut när det är så härligt ute. 

Annars så knallar det på här hemma. Man varvar jobb med hundar. Tur att man har son och sambo hemma så man inte behöver ha dåligt samvete när man är på jobbet. 

Nitra växer så det knakar. En tuff liten "räv" är det faktiskt. Fruktansvärt glad i människor. Det är ju på både gott och ont. Gott att hon har ett sådant härligt sätt och det onda är väl att hon går rätt igenom fårnätet. Så än så länge har vi haft en himla tur att det inte varit någon med en argsint hund som kommit på vägen här utanför. 

Tosca och Nova tycker väl att hon är lite jobbig ibland eftersom hon hela tiden försöker att bita sig fast i deras långa öron. När det blir riktigt jobbigt så kommer de till  mig så jag får plocka lös henne. Jag skojar inte nu men hon hänger fast där när hon får tag. Det spelar ingen roll om de går iväg så hänger hon fast i alla fall. Även om det innebär att hon släpas med på rygg.

DSC07811 (1) 

Speed har det lite bättre. Inte så ofta hon försöker att hänga sig i hans öron då han inte är så kul att leka med. Visst kan han också få spel ibland och dra några varv med henne men oftast så håller han sig i bakgrunden och tittar på.

DSC07845 (1) 

Har fått till några foton idag också naturligtvis. Nitra kan vara stilla ibland också så man kan få något foto där det inte bara är bus och spring. Ibland blir de riktigt bra också. Fotoproffs blir man väl aldrig men de duger hoppas jag. 

nitra1 

Oj! Det blev ju något till blogg i alla fall. Trodde att det skulle vara lite svårare att få till en när man inte skrev att man "uppdaterat hemsidan med........" . Men jag tror att jag lyckades någorlunda i alla fall.   

Avslutar med att önska er alla som orkat läsa ända hit en underbar fortsättning på söndagen. 

 

Blogghistorik